παρασκευη-κυριακη: 22:30 - 05:00
site_logo
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ: 22:30-05:00
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ΛΑΧΑΝΑ 33,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
sakis_chaviaras

ΣΑΚΗΣ ΧΑΒΙΑΡΑΣ

Ο Σάκης Χαβιάρας σε ηλικία 7 ετών, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την μουσική, με πρώτο του μουσικό όργανο το ακορντεόν και συνεχίζοντας και με πιάνο. Σε ηλικία 15 ετών βιώνει την πρώτη του επαγγελματική εμπειρία σε χώρους διασκέδασης της  Αλεξανδρούπολης της συμμετέχοντας σε διάφορα μουσικά τοπικά σχήματα και εκδηλώσεις.

Φοιτά στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης & ολοκληρώνει τις μουσικές του σπουδές στα Ανώτερα Θεωρητικά στην Θεσσαλονίκη.

Το 2007 ξεκινά την καλλιτεχνική του πορεία και επίσημα στη Θεσσαλονίκη σε αρκετούς αναγνωρισμένους καλλιτεχνικούς χώρους.

Το 2010 “γεννιέται” η συνεργασία με τον ‘’ΕΡΩΤΙΚΟ mare – Βar”, μέλος των επιχειρήσεων του ομίλου ‘’ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Ε’’. Η συνεργασία αυτή σφραγίζεται με απόλυτη επιτυχία κάθε Κυριακή για 8 συνεχόμενα χρόνια (μέχρι και το 2018) με 342 εμφανίσεις, γεμίζοντας ασφυκτικά το μαγαζί και γνωρίζοντας την αγάπη και την πλήρη αποδοχή του κοινού.

Το 2014 ο EΡΩΤΙΚΟΣ 94.8 FM αναλαμβάνει και επίσημα την παρουσίαση της 1ης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο “Είναι πια αργά”.

Από το 2016 έως και το 2022 εμφανίζεται στο ΑΒΑΤΟ Live stage, όπου οι εμφανίσεις του και εκεί στέφθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία !!

Στην καλλιτεχνική αυτή πορεία  ανέπτυξε την δισκογραφία του και με νέα τραγούδια όπως το “Άρρωστες συνήθειες”, “Την αγάπη δε φοβάμαι” κ.α.

Η συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά αποτέλεσε την έκπληξη, μιας και ο αγαπημένος καλλιτέχνης υπογράφει τους στίχους και την μουσική στο νέο του τραγούδι του  Σάκη  Χαβιάρα με τίτλο “Για ποιά αγάπη μου μιλάς” το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020.

Έχει συνεργαστεί ως βασικός ερμηνευτής σε συναυλίες της Διεθνούς φήμης συνθέτριας και σολίστ του ακορντεόν Ζωής Τηγανούρια και της μικτής χορωδίας 100 χορωδών του Δήμου Βόλβης  αλλά και σε opening  act  καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως τους Αδελφούς Κων/νο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, του συνθέτη και ερμηνευτή Γιώργο Σαμπάνη κ.α.

Επίσης έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες σολίστες μουσικούς όπως τον Θανάση Βασιλόπουλο (Σολίστ Κλαρίνου), τον Θάνο Γκιουλετζή (Σολίστ Βιολιού), Χακάν (Σολίστ Σάζι).

Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ), σε Music Band Festivals και σε  συναυλίες σε συνεργασία με διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της αυτοδιοίκησης.

Μερικά από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν ως Καλλιτέχνη, εκτός από την απόλυτη αγάπη του για την μουσική και τον επαγγελματισμό του, είναι οι πολλαπλές δυνατότητές του να εναλλάσσεται επιτυχώς  φωνητικά  με τον ιδιαίτερο τρόπο ερμηνείας του  μέσα από διαφορετικά είδη  τραγουδιών. 

Επίσης, ένα ακόμα δυναμικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του είναι ότι καταφέρνει αποδεδειγμένα να ικανοποιεί  ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ακροατές, σε συνδυασμό με την μεγάλη του ικανότητα να ψυχαγωγεί και να επικοινωνεί ουσιαστικά με το κοινό. 

Εκτός από ερμηνευτής και performer,  ενίοτε συμμετέχει σε μέρη του προγράμματος και ως μουσικός παίζοντας ακορντεόν & μπαγλαμά.

Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης επαγγελματικής του πορείας και με πληθώρα επιτυχημένων καλλιτεχνικών εμφανίσεων, καταφέρνει να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς και αξιόλογους καλλιτέχνες στη Βόρεια Ελλάδα.